Besöka Uppsala

För den som precis ska börja plugga i Uppsala eller som har familj och bekanta som kommer på besök kan det vara värt att hålla koll på stadens hotell. Det finns faktiskt ett väldigt stort utbud på prisvärda hotell.

Oavsett om det är besök för en större högtid i stan, som Valborg eller om det är inför en flytt för studier eller arbete så går det att hitta bra alternativ för boende som varken behöver kosta så mycket eller vara svårt att få tag på. Vi vet ju alla hur svårt det är att hitta en lägenhet i staden, särskilt under terminsstarter.

Förutom rent traditionellt hotellboende så finns lägenhetshotell för lite längre boenden. Visserligen kanske något dyrare än en vanlig lägenhet men det är mycket lättare att få tag på. Det kan vara ett alternativ första månaden för den som vill flytta till Uppsala och ännu inte fått tag på lägenhet.

Större högtider

Den som vill besöka Uppsala under någon av de större högtiderna, som Valborg till exempel, behöver vara ute i god tid med sin bokning. Det kan bli riktigt fullt på hotellen eftersom Uppsala är ett så populärt resmål under dessa. Det allra enklaste är att använda någon smart tjänst för att boka, då får du en översikt över vad som finns tillgängligt.

Här kan du boka hotell i Uppsala.