Bra plattformar för dig som företagare

senior-and-junior-business-looking-at-the-camera

Som företagare är det viktigt att välja rätt plattformar för ditt företag. Det kan dock vara svårt som företagare att veta vilken plattform som passar just ditt företag. Själva ordet plattform har också en ganska bred benämning som kan betyda flera olika saker. En plattform kan vara ett operativsystem, datorprogram, databas och så vidare. Nedan kan du hitta några tips på plattformar som kan vara bra att ha som företagare.

Om du driver en e-shop och letar efter en passande plattform för e-handel så kanske du är intresserad av att kolla på Jetshops.se plattform: “Professional Commerce” som kan hjälpa dig att bygga en stabil grund för din webbshop. Deras plattform erbjuder enkla betallösningar samt design som går att anpassa och skräddarsy. Du har även tillgång till fri support och hjälp på telefon och mail.

Om du letar efter en bra plattform för datahantering så kan du kolla upp “Adobe Audience Manager” som hjälper dig att samla in data från kunder och använder dessa för att skapa målgruppsprofiler. Du kan sedan använda de olika profilerna för att identifiera dina mest värdefulla målgrupper och på så sätt rikta din uppmärksamhet mot dessa kunder.